Wij zijn Tresor Capital

Uw Partners

Tresor Capital is een onafhankelijke investment boutique met meer dan 100 jaar cumulatieve expertise in de beleggingsdienstverlening. 

Tresor Capital bestaat uit een team van professionals met een brede achtergrond in de financiële wereld. Het team heeft jarenlange ervaring opgedaan bij vooraanstaande internationale banken, vermogensbeheerders en family offices.

Wij zijn gepassioneerde beleggers die volledig in woord en daad achter onze beleggingsfilosofie staan. Voor ons is het logisch dat wij persoonlijk op dezelfde wijze beleggen als voor u.

Erik Klinkers

"Vanaf 1993 maakte ik van mijn werk mijn hobby. Gedurende mijn werk bij met name Van Lanschot bankiers en UBS legde ik een stevige basis van waaruit ik mijn huidige relaties van het best mogelijke en meest onderscheidende advies voorzie. Naast het ondernemerschap reis en sport ik graag en houd ik van een goed gezelschap."

Erik Klinkers

Partner

+31652554939

Rob Rutten

“Mensen ontzorgen, helpen met pensioenopbouw en het adequaat beheren van hun vermogen, dat is mijn passie en hobby.”

Rob Rutten

Partner

+31618189703

Maurice Essers

"Skin in de game is de succesfactor voor doordachte keuzes en beslissingen op lange termijn. Ook wij voelen het succes en de pijn van onze beslissingen."

Maurice Essers

Partner

+31645786650

Michael Gielkens

"Beleggen is mijn passie. Ik voel me als een vis in het water als ik me kan verdiepen in de jaarverslagen van een onderneming, of met anderen kan sparren over beleggen. Het vinden van aantrekkelijke investeringsopportuniteiten geeft mij energie en ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken."

Michael Gielkens

Partner

+31642602990

Ton Schimmel

"Een onafhankelijke visie is nodig om iedere cliënt individueel en persoonlijk optimaal van dienst te kunnen zijn."

Ton Schimmel

Partner

+31653882515

Jan Groothaar

"Een persoonlijke aanpak, professionele planning en geavanceerd beleggingsresearch, zorgt voor optimale resultaten."

Jan Groothaar

Partner

+31642161685

Scroll naar boven